11/27/2016

4.0

Muutama vuosi on vierähtänyt viimeisestä blogipostauksestani, mutta kaipuu on nostanut silloin tällöin päätään tämän entisen rakkaan harrastuksen pariin ja nyt viimein päätin aloittaa puhtaalta pöydältä. Mulla on ikävä tehdä sisustus- ja DIY-projektipostauksia, mutta tulen varmasti tekemään myös ainakin ruokaresepti- ja kauneusaiheisia juttuja. Lifestyle-linjalla siis jatketaan, kuitenkaan rajaamatta liikaa aihealuita. Vaikka oon blogiharrastuksen halunnut pitää aina kevyenä, inspiroivana ja pintapuolisena puuhana, niin joskus on kiva kirjoittaa hieman pintaa syvemmältäkin. 

Täällä kirjoittelee siis Inna, Helsingin keskustasta 34m2 pikkuasunnosta. Intohimoihini kuuluu kaikki visuaalinen suunnittelu ja toteutus, sisustaminen, DIY-projektien tekeminen, kokkailu viharakkaussuhteella (lue: vihaan pilkkomista/kuorimista ja tiskaamista), musiikki, valokuvaus sekä kaikki muut luovat ja visuaaliset asiat. 

Kuulostaako tää jo ihan persoonattomalta läpinältä? :D Mulla on mun oma tapa kirjoittaa ja varmasti heitän myös huonolaatuista ja sarkastista vitsiä sekaan, kunhan tästä alkukankeudesta päästään! Miten tuntuukaan hassulta kirjoittaa pitkästä aikaa ekaa postausta, hihi!

Koitan paukuttaa pian tänne jotain sisältöäkin, joten tervetuloa seurailemaan, niin uudet kuin vanhatkin lukijat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti