12/27/2016

DIY Body Scrub


Joka joulu mietin miksi en tajunnut tehdä itse lahjoja. Itse tykkään kovasti itsetehdyistä lahjoista, oli ne sitten huulirasvoja, villasukkia tai vaikka jotain syötävää. Käytössä kuluvat lahjat on myös kivoja, jos lahjan antaja ei täysin tiedä mitä tarvitset tai tunne makuasi. Sitä paitsi pieni näpertäminen on kivempaa kuin shoppailu, joka ei todellakaan ole lempipuuhaani. Tänä vuonna päätin siis tehdä osan lahjoista itse ja päätin tehdä vartalonkuorintavoidetta.

Resepti on niinkin yksinkertainen kuin kookosöljyä ja sokeria. Olen kuorinut vartaloani ja välillä jopa kasvojani ikuisuuden taloussokerilla ja se on musta aivan paras kuorintaan sekä myöskin todella edullinen. Olen sekoittanut sitä hyväntuoksuisiin suihkugeeleihin, kookosöljyyn ja kahvinpuruihin. Kookosöljy jättää ihon suihkussa kuoriessa pinnalta erityisen pehmeäksi ja kun sitä ei pese kokonaan pois, voi välillä skipata vartalovoiteet kokonaan suihkun jälkeen. Omaan lemppariyhdistelmään tulisi vielä kahvinpuruja tuoksun takia, mutta lahjaksi halusin antaa valkoiset purnukat.


Maalasin pilttipurkkien kannet ensin valkoisella ja sitten helmiäisen värisellä maalilla. Etiketit tein liitutaulukontaktimuovista, vaikka olisin halunnut suunntitella kunnon etiketin. Nyt ei kuitenkaan ollut printteriä saatavilla viime tingassa, joten näillä mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti