2/11/2017

Happy Ears - korvatulpilla täydelliset unet!


Olen aina hieman inhonnut korvatulppia, mutta etenkin kesällä joudun niihin silloin tällöin turvautumaan nukkuessai, kun lokit aloittaa kirkumisen pihalla heti auringon noustua. Kaikki ns. onesize tulpat ovat olleet liian isoja korvakäytävääni ja natisee ja rätisee siellä ärsyttävästi, kunnes singahtavat ulos paineesta ja löytyvät aamulla ihan mistä vain muualta kuin korvista.

Törmäsin Happy Ears- tulppiin Tukholman Desingtorgetissa ja ne näyttivät niin mukavilta, että päätin ostaa ne testiin.  Harmi etten tajunnut, että niitä oli kolmea eri kokoa ja mukaan tarttui siis koko M. Tämä koko on ihan hyvä, mutta S taitaisi olla paras koko itselleni niinkuin normaaleissa nappikuulokkeissa, joten aion hankkia näitä vielä useammat s-koossa. Mutta siis näitä jopa on eri kokoja enkä voisi olla tyytyväisempi korvatulppiin! Siitä syystä haluan jakaa tämän vinkin muillekin. 

Itse olen meinaan todella herkkä äänille etenkin nukkuessani. Nyt olen näitä muutaman viikon käyttänyt ja täytyy sanoa, että olen nukkunut todella paljon sikeämmin, enkä ole herännyt yhteenkään hiuksen katkeamiseen tai muihin minua häiritseviin ääniin :D Tunnen nyt aamuisin oikeasti nukkuneeni ja ihan oikeasti en olisi uskonut, että näinkin pieni asia voi oikeasti vaikuttaa näin paljon!
Hyvään uneen ei voi liikaa panostaa, jos on vähäänkään uniongelmia tai muuten vain herkkäuninen. 

Siskoni muuten kertoi, etten kuorsaa unissani, paitsi noh jos nyt on enemmän nautittu viiniä, heh! Mutta noin muuten, ihan normaalina yönä, jos olen meinannut kuorsata niin ärsyynnyn siitäkin äänestä unissani niin paljon, että lopetan sen heti :D Niin ja kuulemma sähähdän unissanikin shhh, jos tyyliin lintu laulaa pihalla. Tätä ei kuulemma käynyt nyt ollenkaan kun nukuin korvatulpilla ja sisko oli useamman yön luonani. Joten voin suositella kaikille äänihäiriöisille ihmisille näitä sydämeni pohjasta! Designtorgetissa nämä maksoivat noin 6e, mutta näitä saa tilattua myös Happy Earsin omilta sivuilta 10 euron hintaan! P.S. Tämä ei ole maksettu mainos.

Onko siellä muita meluherkkiä tai muuten vain herkkäunisia? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti